Yalı Çapkını 17 yıllık diziyi hüsrana uğrattı! Ekim ayı boyunca...

Star TV bu sezon yeni dizisi ile rakiplerine fark attı. Cuma akşamlarının birinciliğini üstelenen kanal tüm kategorilerde ilk sırada yer aldı.

Yalı Çapkını 17 yıllık diziyi hüsrana uğrattı! Ekim ayı boyunca... - Sayfa 1

Yeni dizisi ile reytinglerde büyük başarı elde eden Star TV, Youtube'da da yüksek izlenmelere ulaştı. Bu sezon kanal yönetimi 3 iddialı yapım ile karşımızda. Yalı Çapkını, Gecenin Ucunda ve Çöp Adam yapımları oyuncu kadrosu ve konuları ile dikkat çekiyor.

110
Yalı Çapkını 17 yıllık diziyi hüsrana uğrattı! Ekim ayı boyunca... - Sayfa 2

YALI ÇAPKINI'NIN ZAFERİ

Gecenin Ucunda henüz istenen noktaya gelmese de Yalı Çapkını tüm başarısızlıkları unutturdu. Çöp Adam ise henüz yayın hayatına başlamadı. Ama oyuncu kadrosu ve yine gerçek bir hikayeden uyarlama olması başarı beklentisini arttırıyor.

210
Yalı Çapkını 17 yıllık diziyi hüsrana uğrattı! Ekim ayı boyunca... - Sayfa 3

ARKA SOKAKLARA FARK ATTI

Cuma akşamlarının daimi reyting birincisi Arka Sokaklar ise bu sezon umduğunu bulamadı. Yalı Çapkını dizisi tüm kategorilerde birincilik elde edince Kanal D'nin 17 yıllık dizisi Arka Sokaklar hüsrana uğradı.

310
Yalı Çapkını 17 yıllık diziyi hüsrana uğrattı! Ekim ayı boyunca... - Sayfa 4

EKİM AYININ GALİBİ

Ekim 2022'nin galibi Yalı Çapkını oldu. Dizinin özeti bile diğer dizilerden daha fazla izlendi. Bu ay Arka Sokaklar en fazla 6. sırada yer alabilirken FOX'un İyilik isimli dizisi 8. sırayı görebildi. İşte ekim ayının hafta hafta reyting sonuçları...

410