Yalı Çapkını 9. bölüm fragmanı isyan bayraklarını çektirdi; İşte yeni dizideki ortalığı kızıştıran detay

Yalı Çapkını Seyran ve Ferit karakterleri ile herkesi Star TV ekranlarına kilitlemeye devam ediyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir uyumu kısa sürede büyük bir ilgi görmeyi başarırken, seyircinin gözünden kaçmayan o detay ortalığı kızıştırdı. Yalı Çapkını 9. bölüm fragmanı izleyenlere resmen isyan bayraklarını çektirdi. Haydi gelin detayları birlikte inceleyelim…

Yalı Çapkını 9. bölüm fragmanı isyan bayraklarını çektirdi; İşte yeni dizideki ortalığı kızıştıran detay - Sayfa 1

Yalı Çapkını dizisi zirvedeki yerini kimseye kaptırmıyor. Ailelerinin zoru ile evlenen Ferit ve Seyran’ın hareketli hayatı soluksuz bir şekilde izlenmeye devam ediyor. Ancak kısa sürede popüler haline gelen yeni yapımda yaşanan son gelişmeler seyircinin canını şıkmış durumda. İşte haberin detayları ve Yalı Çapkını 9. bölüm fragmanı

115
Yalı Çapkını 9. bölüm fragmanı isyan bayraklarını çektirdi; İşte yeni dizideki ortalığı kızıştıran detay - Sayfa 2

Yayınlandığı ilk günden itibaren rakiplerine büyük bir göz dağı veren Yalı Çapkını dizisinde heyecan gittikçe artıyor. Sevildiği kadar bir o kadar da eleştiri yağmuruna tutulan Yalı Çapkını’ndan gelen son haberler pek iç açıcı değil.

215
Yalı Çapkını 9. bölüm fragmanı isyan bayraklarını çektirdi; İşte yeni dizideki ortalığı kızıştıran detay - Sayfa 3

Star TV’nin iddialı dizisinde Suna’nın Ferit’i öptüğü anlar ekranlara damga vururken, son olarak geçtiğimiz bölümde Seyran ve Ferit’in yatak sahnesi de epey konuşulmuştu.

315
Yalı Çapkını 9. bölüm fragmanı isyan bayraklarını çektirdi; İşte yeni dizideki ortalığı kızıştıran detay - Sayfa 4

Sosyal medyada da büyük bir takipçi kitlesine sahip olan yeni yapım, yayınlandığı tarihten bu yana zaman zaman tepki çeksede genel olarak çok beğenilmişti.

415