Yalı Çapkını dizisi finali belli oldu; Seyran ve Ferit evliliğinin sonu ne olacak?

Yalı Çapkını dizisisinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir rüzgarı esmeye devam ediyor. Yalı Çapkını 10. bölümüyle seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanırken gündeme bomba gibi bir haber düştü. Yalı Çapkını'nın finali resmen ifşa oldu. Sevilen yapım biterken herkes resmen kahrolacak. Peki, Seyran ile Ferit'in evliliğinin sonunda ne olacak? Detaylar haberimizde...

Yalı Çapkını dizisi finali belli oldu; Seyran ve Ferit evliliğinin sonu ne olacak? - Sayfa 1

Yalı Çapkını her hafta cuma günü seyircisini ekranlara kilitlemeyi başarıyor. Kısa sürede fenomen haline gelen Star TV'nin yeni yapımı zirvedeki yerini kimseye kaptırmıyor. Seyran ve Ferit arasındaki ilişki büyük bir merakla izlenirken, Yalı Çapkını dizisinin sonunda ne yaşanacağı ortaya çıktı.

123
Yalı Çapkını dizisi finali belli oldu; Seyran ve Ferit evliliğinin sonu ne olacak? - Sayfa 2

23 Eylül 2022 tarihinde iddialı bir çıkış yapan Yalı Çapkını 1. bölümünden itibaren rekordan rekora koşuyor. Kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çeken yeni yapım, bir anda ekranların en çok izlenen dizisi haline geldi. 

223
Yalı Çapkını dizisi finali belli oldu; Seyran ve Ferit evliliğinin sonu ne olacak? - Sayfa 3

Özellikle dizide Seyran karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu ile Ferit karakterine hayat veren Mert Razaman Demir'in muhteşem uyumu 7'den 70'e herkesin beğenisi topluyor. 

323
Yalı Çapkını dizisi finali belli oldu; Seyran ve Ferit evliliğinin sonu ne olacak? - Sayfa 4

Yalı Çapkını 9. bölümü ile geçtiğimiz cuma akşamı ekranlarda boy gösterdi. Her zamanki gibi dizinin bu bölümü de reyting rekorları kırarken, sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasına girdi. 

423