Yalı Çapkını dizisinde daha önce böylesi görülmedi; Bunu gerçekten kimse beklemiyordu

Star TV ekranlarının en flaş dizileri arasında yer alan Yalı Çapkını 21. bölüm için beklenen haber geldi. Ancak Yalı Çapkını yeni bölümde öyle şeylere şahit olacağız ki seyirci neye uğradığını şaşıracak. İşte olayın ayrıntıları...

Yalı Çapkını dizisinde daha önce böylesi görülmedi; Bunu gerçekten kimse beklemiyordu - Sayfa 1

Star TV ekranlarının fenomen dizisi Yalı Çapkını son bölüm izleyen herkesi büyük bir merak içerisinde bıraktı. Yalı Çapkını'nın akıbeti belli olurken, ortaya çıkan detaylar ağızları açık bıraktı. 

116
Yalı Çapkını dizisinde daha önce böylesi görülmedi; Bunu gerçekten kimse beklemiyordu - Sayfa 2

Kahramanmaraş depremleri sonrası setlere ara verilen diziler 2 haftadır seyirci ile buluşmuyordu. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Yalı Çapkını yeni bölüm de merakla bekleniyordu. 

216
Yalı Çapkını dizisinde daha önce böylesi görülmedi; Bunu gerçekten kimse beklemiyordu - Sayfa 3

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Buçe Buse Kahraman, Gülçin Santırcıoğlu, Mine Tugay ve Diren Polatoğulları ile dikkat çeken Yalı Çapkını hayranları günlerdir diziden gelecek haberi bekliyordu.

316
Yalı Çapkını dizisinde daha önce böylesi görülmedi; Bunu gerçekten kimse beklemiyordu - Sayfa 4

Sonunda beklenen haber geldi gelmesine ancak Yalı Çapkını dizisinde ortaya çıkan detaylar daha önce şaşırmadığını kadar şaşırtacak cinsten. Peki, Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman? Yalı Çapkını yeni bölüm var mı? İşte bu sorunun yanıtı ve ağzıları açık bırakan olayın detayları... 

416