Yalı Çapkını dizisinde kafaları karıştıran gelişme; 17 Şubat Yalı Çapkını var mı?

Bu sezonun en flaş dizisi haline gelen Yalı Çapkını yeni bölüm bekleniyor. Kahramanmaraş depremi dolayısıyla sete ara veren Yalı Çapkını dizisininde kafaları karıştıran gelişmeler ortaya çıktı. Peki, 17 Şubat Yalı Çapkını var mı? İşte merak edilen tüm detaylar.

Yalı Çapkını dizisinde kafaları karıştıran gelişme; 17 Şubat Yalı Çapkını var mı? - Sayfa 1

Star TV ekranlarının rekortmen projesi Yalı Çapkını dizisi için meraklı bekleyiş sürüyor. Kahramanmaraş merkezli 2 büyük deprem sonrası tüm dizi setleri çekimlere ara verirken, Yalı Çapkını da bunların arasında yerini aldı. 

112
Yalı Çapkını dizisinde kafaları karıştıran gelişme; 17 Şubat Yalı Çapkını var mı? - Sayfa 2

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam, Çetin Tekindor, Gülçin Santırcıoğlu, Buçe Buse Kahraman, Diren Polatoğulları gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını ouncuları da depremzedeler için seferber oldu. 

212
Yalı Çapkını dizisinde kafaları karıştıran gelişme; 17 Şubat Yalı Çapkını var mı? - Sayfa 3

17 Şubat Yalı Çapkını var mı? sorusu dizinin hayranları tarafından araştırılıyor. Ancak 17 Şubat yani bu akşam Yalı Çapkını yeni bölüm Star TV ekranlarında yer almayacak. 

312
Yalı Çapkını dizisinde kafaları karıştıran gelişme; 17 Şubat Yalı Çapkını var mı? - Sayfa 4

Yalı Çapkını 21. bölümün önümümüzdeki hafta 24 Şubat Cuma akşamı seyircisi ile buluşması bekleniyor. Ancak bu bilginin kesin olmadığını söylemekte fayda var.

412