Yalı Çapkını dizisinde olaylar bitmiyor; Şimdi de onun sevgilisi ortaya çıktı

Ekranların yeni soluğu Yalı Çapkını Star TV’yi resmen uçuşa geçirdi. Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in yer aldığı yeni dizi rakiplerine göz dağı veriyor. Yalı Çapkını’nda yaşanan çarpık ilişkiler ekrana damga vururken şimdi de o ismin sevgilisi ortaya çıktı. İşte detaylar ve Yalı Çapkını 5. bölüm fragmanı...

Yalı Çapkını dizisinde olaylar bitmiyor; Şimdi de onun sevgilisi ortaya çıktı - Sayfa 1

Yalı Çapkını 5. yeni bölümüne yalnızca saatler kaldı. Kısa sürede başarıyı yakalan dizide Seyran (Afra Saraçoğlu) ile Ferit (Mert Ramazan Demir)‘in hikayesi adeta ekranların tozunu attırdı. İnanılmaz bir şekilde ilgi gören Yalı Çapkını Star TV’yi de zirveye taşırken seyircisini şaşırtmaya devame diyor. Ferit'in evin çalışanı olan Sultan ile ilişkisi ve babasının da İfakat ile arasındaki flörtleşme ekranlara damga vururken şimdide yeni bi sevgilisi olaya dahil oldu. Peki, Yalı Çapkını’nda bu akşam bizleri neler bekliyor? Detaylar haberimizde... 

115
Yalı Çapkını dizisinde olaylar bitmiyor; Şimdi de onun sevgilisi ortaya çıktı - Sayfa 2

İstanbul’da yaşayan Korhan Ailesi’nin evin şımarık ve çapkın oğlu Ferit’e gelin adayı bakmasıyla başlayan hikayede olaylar iyice kızıştı.

215
Yalı Çapkını dizisinde olaylar bitmiyor; Şimdi de onun sevgilisi ortaya çıktı - Sayfa 3

YALI ÇAPKINI 4. BÖLÜM ÖZETİ

Yalı Çapkını dizisinde geçtiğimiz bölümde öyle bir skandal detay ortaya çıktı ki izleyenler gözlerine inanamadı! Eve geldiği ilk günden itibaren Seyran’a karşı tavırlı olan Sultan’ın asıl derdi belli oldu.

315
Yalı Çapkını dizisinde olaylar bitmiyor; Şimdi de onun sevgilisi ortaya çıktı - Sayfa 4

Ferit’in Sultan’ı Seyran’a karşı sert davranışı konusunda uyarmaya gittiği sahne resmen olay oldu. Eşi ve çocukları ile Korhan Ailesi’nin yanında çalışan Sultan meğer Ferit’e yanıkmış.

415