Yalı Çapkını dizisindeki sahnelere o da dayanamadı; Başrol oyuncusundan flaş hamle

Başladığı günden bu yana ekranların tozunu attıran Yalı Çapkını 16. Bölüm sahneleri konuşulmaya devam ediyor. Yalı Çapkını yeni bölüm merakla beklenirken başrol oyuncusunun yaptığı flaş bir hamle herkesi şoke etti.

Yalı Çapkını dizisindeki sahnelere o da dayanamadı; Başrol oyuncusundan flaş hamle - Sayfa 1

Bir anda ekranların fenomen dizisi haline gelen Yalı Çapkını son bölüm ile yine ağızlar açık bıraktı. Her sahnesi ile uzun süre konuşulan Yalı Çapkını yeni bölüm için geri sayım başlarken, ortaya çıkan bir detay her şeyi alt üst edecek gibi duruyor. 

120
Yalı Çapkını dizisindeki sahnelere o da dayanamadı; Başrol oyuncusundan flaş hamle - Sayfa 2

Yalı Çapkını dizisi ilk günden bu yana milyonları Star TV ekranlarına kilitlemeye devam ediyor. Reytinglerde zirvede yer alan başarılı yapım sık sık da eleştiri yağmuruna tutuluyor. 

220
Yalı Çapkını dizisindeki sahnelere o da dayanamadı; Başrol oyuncusundan flaş hamle - Sayfa 3

Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Gülçin Santırcıoğlu, Çetin Tekindor, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ, ve Şerif Sezer'i oyuncu kadorusunda barındıran Yalı Çapkını dizisinde tansiyon git gide yükseliyor. 

320
Yalı Çapkını dizisindeki sahnelere o da dayanamadı; Başrol oyuncusundan flaş hamle - Sayfa 4

Yalı Çapkını 16. bölüm geçtiğimiz Cuma akşamı yayınlanan sahneleri ile resmen gündem olmuştu. Aynı an da 4 kadınla birlikte yaşadığı çarpık ilişkisi ile tepkilerin odak noktasında olan Ferit karakteri herkesin sinir uçlarına dokundu. 

420