Yalı Çapkını tek fragmanda 4 ayrı şok yaşattı!

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını 'bunu da yaptı' diyeceğiniz bir gelişme ile gündemde. Dizi 7. bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanırken yayınladığı yeni fragmanla bir kez daha herkesin ağzını açık bırakmayı başardı.

Yalı Çapkını tek fragmanda 4 ayrı şok yaşattı! - Sayfa 1

Kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor gibi hem usta hem genç oyuncuları barındaran Yalı Çapkını yeni bölümde yine olay var. Fragmanda 4 farklı noktaya dikkat çekilirken izleyici bir kez daha hayretler içinde kalıyor.

Yalı Çapkını tek fragmanda 4 ayrı şok yaşattı! - Sayfa 2

YALI ÇAPKINI YENİ FRAGMANDA NELER OLUYOR?

VARAN 1: SEYRAN İLE FERİT'İN BEBEK İDDİASI

Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı ekrana geldi. Seyran ile Ferit bir anlaşma yaptı. İkili ayrılmamak üzere birbiriyle iddiaya girerken Ferit'in şartı çocuk, Seyran'ın şartı okul oldu.

Yalı Çapkını tek fragmanda 4 ayrı şok yaşattı! - Sayfa 3

VARAN 2: FERİT, SEYRAN'A AŞIK OLUYOR

Ferit, yeni fragmanda Seyran'ı kıskandığını resmen itiraf etti. Artık Seyran'a başka gözle baktığı açıkça belli olan Ferit, hislerini yüksek sesle dile getirmeye başladı. Ayrıca bu kıskançlık onu yeniden Yusuf ile tekme tokat kavgaya sürükledi.

Yalı Çapkını tek fragmanda 4 ayrı şok yaşattı! - Sayfa 4

VARAN 3: KAZIM'A AYAR

Kazım, Suna ile Seyran'ın konuşmasına tanık oldu. Suna'yı döven Kazım olayların içine dalmak için yine sınırlarını zorladı. Ferit de konuya dahil olarak Kazım'ı arayıp ne zaman Gaziantep'e döneceklerini sordu.