Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, Yalı Çapkını bu hafta var mı?

Ekranların sevilen dizizi Yalı Çapkını yeni bölüm bu hafta Cuma günü yayınlanacak mı? sorusu hayranları tarafından araştırılıyor. Peki, Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, Yalı Çapkını bu hafta var mı? İşte detaylar...

Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, Yalı Çapkını bu hafta var mı? - Sayfa 1

Star TV ekranlarının fenomen dizisi Yalı Çapkını çekimlerine deprem nedeniyle ara verişmişti. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Gülçin Santırcıoğlu ve Beril Pozam gibi oyuncuların yer aldığı Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman? sorusu araştırılıyor. 

Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, Yalı Çapkını bu hafta var mı? - Sayfa 2

Her hafta cuma akşamı 20:00'da ekranlara gelen Yalı Çapkını 21. bölüm normal şartlarda 17 Şubat Cuma yani yarın akşam seyircisi ile buluşacaktı. Ancak Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle tüm dizi setlerine ara verildi. 

Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, Yalı Çapkını bu hafta var mı? - Sayfa 3

Yapımcısından yönetmenine, ışıkcısından başrol oyuncusuna kadar tüm dizi ekipleri depremde yaşanan yaraları sarmaya çalışıyor. 

Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, Yalı Çapkını bu hafta var mı? - Sayfa 4

Dün tüm televizyonlarda ortak yayınlanan Türkiye Tek Yürek yardım kampanyasında Yalı Çapkını dizisinde rol alan Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Diren Polatoğulları, Öznur Serçeler ve Ersin Arıcı da yer aldı.