Yalı Çapkını'nda olay var! 'Diziden kovun' diye yorum yağdı

Gerçek hikayeden uyarlanan Yalı Çapkını dizisinde gün geçmiyor ki yeni bir skandal patlamasın. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kaleme aldığı dizi aşk üçgenleriyle dolu.

Yalı Çapkını'nda olay var! 'Diziden kovun' diye yorum yağdı - Sayfa 1

Yalı Çapkını dizisindeki yeni gizli aşk iddiası herkesi ayağa kaldırdı. Dizinin uçarı genci Ferit’in gizli ilişkisinin ‘taciz’ olabileceğinin üzerinde duruldu. Dizi, Twitter’da sayısız yorum aldı.

Yalı Çapkını'nda olay var! 'Diziden kovun' diye yorum yağdı - Sayfa 2

DİZİDEN ÇIKARILMASI İSTENDİ

Ferit ile evin hizmetlisi Sultan arasında geçen sahneler izleyenleri isyan ettirdi. Sultan karakterini canlandıran İrem Altuğ’un diziden çıkarılması istendi.

Yalı Çapkını'nda olay var! 'Diziden kovun' diye yorum yağdı - Sayfa 3

FERİT İLE SULTAN SEVGİLİ Mİ?

Yalı Çapkını karakterlerinden Sultan'ın tuhaf haraketleri dikkat çekiyor. Dizide Sultan'ın, Ferit'in odasına giderek uyuması ve Ferit'e karşı tutumuyla aralarında bir ilişki olduğu düşünülüyor. Hatta Sultan’ın oğlunun babasının da Ferit olabileceği düşünülüyor.

Yalı Çapkını'nda olay var! 'Diziden kovun' diye yorum yağdı - Sayfa 4

YALI ÇAPKINI SULTAN KİMDİR?

İrem Altuğ'un canlandırdığı Sultan karakteri, yalının hizmetlilerindendir. İbrahim’in eşi, Dicle ve Fırat’ın annesi. Alımlı ve şuh bir kadındır. Ortaokul mezunudur. İyi, sevgi dolu bir annedir. Çocuklarının veya ailesinin risk altında olduğunu hissederse yapabileceklerinin sınırı yoktur. İnsanları manipüle etme konusunda çok beceriklidir.