Yalı Çapkını'nın çekildiği yalının kirası dudak uçuklattı! Bir kuruşuna dokunmuyorlar

Beylerbeyi Hasip Paşa Yalısı'nda çekimleri yapılan Yalı Çapkını'nın aylık kirası ortaya çıktı. Sabancı ailesine ait olan yalıdan gelen paranın tek kuruşuna bile dokunulmuyor.

Yalı Çapkını'nın çekildiği yalının kirası dudak uçuklattı! Bir kuruşuna dokunmuyorlar - Sayfa 1

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kaleme aldığı Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını dizisi oyuncuları, konusu kadar çekim yerleri ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Dizinin çekimlerinin gerçekleştirdiği yalının Sabancı ailesine ait olduğu geçtiğimiz günlerde gündem olmuştu. Şimdi de yalının aylık kirası ortaya çıktı.

Yalı Çapkını'nın çekildiği yalının kirası dudak uçuklattı! Bir kuruşuna dokunmuyorlar - Sayfa 2

YALI ÇAPKINI'NIN ÇEKİLDİĞİ YALININ KİRASI NE KADAR?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yalı Çapkını için ise geçen yaz OGM Pictures aylık 600 bin TL’ye anlaşma yaptı. Osmanlı mimarisine sahip olan eski adı Şevket Paşa Yalısı olan binada 25 kişilik yemek yeme alanı da bulunuyor.

Yalı Çapkını'nın çekildiği yalının kirası dudak uçuklattı! Bir kuruşuna dokunmuyorlar - Sayfa 3

SABANCI AİLESİ TÜM GELİRİ BAĞIŞLIYOR

Sabancı ailesinin üyesi Dilek Sabancı tıpkı geçen yıl 13 bölüm süren Masumiyet dizisinde olduğu gibi yalının tüm kira gelirini engelliler için bağışlıyor.

Yalı Çapkını'nın çekildiği yalının kirası dudak uçuklattı! Bir kuruşuna dokunmuyorlar - Sayfa 4

MASUMİYET DE ORADA ÇEKİLDİ

Beylerbeyi’ndeki yalı geçen sezon da Hülya Avşar’lı Masumiyet dizisine ev sahipliğini yapmıştı. O dönem Gold Film’in Sabancı ailesine aylık 225 bin TL ödediği öğrenildi.