Yalı Çapkını’nın Seyran’ından flaş karar; Seyirci ayağa kalkmıştı

Tepkilerin odak noktası haline gelen Seyran, Ferit ve Pelin üçgeni Yalı Çapkını son bölümde seyirciyi ayağa kaldırmıştı. Ekranların tozunu attıran Yalı Çapkını yeni bölüm için resmen son dakika kararı ile senaryo değişikliğine gidildi.

Yalı Çapkını’nın Seyran’ından flaş karar; Seyirci ayağa kalkmıştı - Sayfa 1

Star TV ekranlarının en iddialı çıkış yapan dizisi haline gelen Yalı Çapkını 19. bölüm seyircinin hafızasına kazındı. Her hafta Cuma akşamları soluksuz izlenen Yalı Çapkını 20. bölüm izleyenlerin ağzını açık bırakan sahnelere imza atacak. 

117
Yalı Çapkını’nın Seyran’ından flaş karar; Seyirci ayağa kalkmıştı - Sayfa 2

Yalı Çapkını konusu kadar oyuncu kadrosu ile de gündemdeki yerini koruyor. Kısa sürede çok geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Yalı Çapkını son bölüm sonrasında işler iyice karıştı.

217
Yalı Çapkını’nın Seyran’ından flaş karar; Seyirci ayağa kalkmıştı - Sayfa 3

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Emre Altuğ, Gülçin Santırcıoğlu ve Beril Pozam gibi önemli oyuncuların rol aldığı Yalı Çapkını yeni bölüm daha yayınlanmadan tanıtımı ile gündeme bomba gibi düştü. 

317
Yalı Çapkını’nın Seyran’ından flaş karar; Seyirci ayağa kalkmıştı - Sayfa 4

Yalı Çapkını Ferit karakterini canlandıran Mert Ramazan Demir ve Seyran'a hayat veren Afra Saraçoğlu sosyal medyada en çok konuşulan iki isim haline geldi. 

417