Yapımcılardan Teşkilat dizisi için şaşırtan karar; Hem yeni bir ayrılık hem sürpriz sahne

TRT 1'in en çok ilgi gören projeleri arasında yer alan Teşkilat 32. Bölüm ile yine geceye damga vuran sahnelerle karşımıza çıkarken yapımcılar çok kritik bir karara imza attı. İşte ayrılık ve ilginç sahne detayları…

Yapımcılardan Teşkilat dizisi için şaşırtan karar; Hem yeni bir ayrılık hem sürpriz sahne - Sayfa 1

Yeni sezona da damgasını vuran sahnelerle seyircinin karşısına çıkan Teşkilat dizisi yine adından söz ettirmeye devam ederken yapımcılar tarafından erken alınan kararlar hemen hemen herkesi şaşırtmaya başladı.

112
Yapımcılardan Teşkilat dizisi için şaşırtan karar; Hem yeni bir ayrılık hem sürpriz sahne - Sayfa 2

İkinci sezonda oyuncu kadrosuna sürpriz isimlerin katıldığı Teşkilat dizisindeki reyting kayıpları sonrası yapımcılar hemen harekete geçti ve dizinin hayranlarını şaşkına uğratan sahnelerle karşımıza geçmeye başladı.

212
Yapımcılardan Teşkilat dizisi için şaşırtan karar; Hem yeni bir ayrılık hem sürpriz sahne - Sayfa 3

Pazar akşamlarının bir diğer iddialı dizisi Yargı dizisinin önlenemez yükselişi sonrası Teşkilat dizisi iyice kan kaybetmeye başladı. Yargı dizisi farkı iyice açarak reyting zirvesindeki yerini garanti altına alacak gibi duruyor.

312
Yapımcılardan Teşkilat dizisi için şaşırtan karar; Hem yeni bir ayrılık hem sürpriz sahne - Sayfa 4

Olaylar bu şekilde devam ederken Teşkilat dizisi yapımcıları ve senaristleri hemen devreye girerek hikayenin gidişatını değiştirecek adımlar atmaya ve radikal kararlar almaya başladı.

412