Yargı dizisi final tarihi netleşti, Her yeni bölümü soluksuz izleniyor

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı pazar akşamlarının favori dizisi Yargı'nın final tarihi netleşti. İşte hayranlarının merak ettiği haberin detayları...

Yargı dizisi final tarihi netleşti, Her yeni bölümü soluksuz izleniyor - Sayfa 1

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Yargı her hafta adından söz ettirmeyi başarıyor. Dizinin güçlü oyuncu kadrosu ve konusu izleyiciyi ekran başına kilitliyor.

Yargı dizisi final tarihi netleşti, Her yeni bölümü soluksuz izleniyor - Sayfa 2

Sema Ergenekon'un kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor ve hikayenin işleyişi pek çok kişi tarafından kusursuz bulunuyor.

Yargı dizisi final tarihi netleşti, Her yeni bölümü soluksuz izleniyor - Sayfa 3

Yargı'nın kadrosuna Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’e Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Pınar Çağlar Gençtürk, Başak Gümülcinelioğlu, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş eşlik ediyor.

Yargı dizisi final tarihi netleşti, Her yeni bölümü soluksuz izleniyor - Sayfa 4

Dizide Çınar Zafer'i öldürmek suçuyla tutuklu yargılanmış ona yardım eden babası Metin Amir ise serbest bırakılmıştı. Ceylin'in tüm gerçekleri son anda öğrenmesi ise herkese karşı cephe almasına neden olmuştu.