Yargı dizisi son bölümde olan oldu; Herkesin aklında aynı soru var

Yargı dizisi 25. Bölüm dün akşam yayınlandı. Yeni bölümü izleyenler bir kez daha her anı soluksuz izledi. Dizide yaşananlar Yargı dizisi final mi yapıyor sorusunu da akıllara getirdi. Gelin detayları sizlere aktaralım.

Yargı dizisi son bölümde olan oldu; Herkesin aklında aynı soru var - Sayfa 1

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrol oynadığı ve partner olduğu Yargı dizisinde hikaye o kadar akıcı ki seyircinin aklındaki sorular anında yanıt buluyor. Dizide bir sonraki hamle ne olacak sorusu akıllara geliyor.

115
Yargı dizisi son bölümde olan oldu; Herkesin aklında aynı soru var - Sayfa 2

Dün akşam 25. Bölümü yayınlanan dizinin bir kaç önceki bölümünde Engin cinayeti çözülmüş izleyenlerin ağzı açık kalmıştı.. Şimdi ise Zafer cinayeti ortaya çıktı ve artık olayların bir bir çözümlenmesi bekleniyor.

215
Yargı dizisi son bölümde olan oldu; Herkesin aklında aynı soru var - Sayfa 3

Bildiğiniz üzere 5-10 bölüm önce Zafer İnci'nin katili zannettiği Çınar'ı öldürmek istedi. Fakat Çınar kendini korumak isterken kazayla Zafer'i öldürmüştü. Daha sonra babası Emniyet Amiri Metin'den yardım istedi ve cesedi sakladılar.

315
Yargı dizisi son bölümde olan oldu; Herkesin aklında aynı soru var - Sayfa 4

Zafer'in cesedi ortaya çıkınca Metin'in tavrı ne olacak Merdan torununu korumaya devam edecek mi? Yekta'nın Zafer'in Çınar'ın elinden öldüğünü bilmesi ona nasıl planlar yapmasına neden olacak?

415