Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den şaşırtan itiraf

Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisiyle gönüllere taht kuran Pınar Deniz, magazin dünyasında sık sık konuşulmaya devam ediyor. Başarılı oyunculuk performansının yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çeken Pınar Deniz, özel hayatı hakkında şaşırtıcı itiraflarda bulundu. İşte detaylar...

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den şaşırtan itiraf - Sayfa 1

Kanal D'nin rekortmen dizisi Yargı'da Ceylin karakterini canlandıran güzel oyuncu Pınar Deniz, hayranları tarafından sürekli araştırılıyor. 

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den şaşırtan itiraf - Sayfa 2

Kendisi gibi oyuncu olan Yiğit Kirazcı ile ayrılığının ardından adı avukat Nail Gönenli ile anılan Pınar Deniz (28), samimi açıklamalarda bulundu. L’Officiel dergisinin YouTube kanalına konuk olan Pınar Deniz, hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den şaşırtan itiraf - Sayfa 3

"TÜRKÇEYİ İLKOKULDAN SONRA ÖĞRENDİM"

Arap kökenli bir aileden gelen oyuncu, çocukluk yıllarıyla alakalı konuştu. İlkokula kadar Türkçe bilmediğini ve Arapça konuştuğunu ifade eden ünlü oyuncu, "Anneme 'Mama’ diyordum. ‘Anne’ diye seslenemiyordum. Arkadaşlarımın arasında ötekileştirilmemek için sokaktan anneme seslenmek yerine 5’inci kattaki evimize çıkardım." dedi.

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den şaşırtan itiraf - Sayfa 4

"İYİ Kİ BU İŞİ SEÇMİŞİM"

Ailesinin oyunculuk hakkındaki düşüncelerini de dile getiren Pınar Deniz, "Oyunculuğa sıcak bakmayacaklarını düşündüm. Şimdi babamın yüzündeki gururu görmek, ‘İyi ki bu işi seçmişim’ dememi sağlıyor." ifadelerini kullandı.