Yasak Elma dizisinde veda zamanı: Başrol oyuncusu açıkladı

Yasak Elma dizisi beşinci sezonuyla fırtınalar estirmeye devam ediyor. Yasak Elma'da geçtiğimiz haftalarda dikkat çeken bir gelişme yaşanmıştı. Bu kapsamda Yasak Elma diziden ayrıldı mı? Emre Dinler Yasak Elma dizisinde neden yok? soru ve konu başlıkları dizinin sıkı takipçileri tarafından araştırılmaya başlandı. Yasak Elma dizisinde Ömer karakterini canlandıran Emre Dinler'e ilişkin ayrıntılar haberimizde.

Yasak Elma dizisinde veda zamanı: Başrol oyuncusu açıkladı - Sayfa 1

Yasak Elma dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz’ın başrolünü paylaştığı Yasak Elma dizisinde geçtiğimiz haftalarda yaşanan gelişmenin ardından Ömer karakterlerinin akıbeti merak ediliyor.

110
Yasak Elma dizisinde veda zamanı: Başrol oyuncusu açıkladı - Sayfa 2

Bu kapsamda internette Yasak Elma Ömer diziden ayrıldı mı? Emre Dinler Yasak Elma dizisinde neden yok? soru ve konu başlıkları araştırılmaya başlandı.

210
Yasak Elma dizisinde veda zamanı: Başrol oyuncusu açıkladı - Sayfa 3

Biz de dizinin sıkı takipçileri için Yasak Elma'da Ömer karakterine hayat veren Emre Dinler'e ilişkin son gelişmenin detaylarına haberimizde yer verdik.

310
Yasak Elma dizisinde veda zamanı: Başrol oyuncusu açıkladı - Sayfa 4

Her hafta olmazları oldurtan Yasak Elma eğlenceli bölümleriyle dikkat çekiyor. Her sezon yepyeni isimlerle yoluna devam eden dizide sürpriz ayrılıklar da gündeme geliyor.

410