Yasak Elma dizisine seyirciden büyük tokat! Reytingler darma duman

Fox TV’nin bu sezon en iyi dizisi olarak gözüken Yasak Elma, dün akşamki reytinglerle büyük kayıp yaşadı. Entrikanın eksik olmadığı Yasak Elma dizisinin son bölüm yankıları devam ederken 124. Bölümde yaşananlar diziye iyi gelmedi. Birinciliği kaptıran dizi ne yazık ki ikinciliği de kaçırdı. İşte diziyle ilgili son yaşananlar

Yasak Elma dizisine seyirciden büyük tokat!  Reytingler darma duman - Sayfa 1

Yasak Elma ağır ağır gözden düşüyor. FOX TV’nin yayınlandığı günden bu yana reytinglerde birinciliği elden bırakmayan dizisi Yasak Elma dün akşam büyük bir düşüş yaşadı. Yasak Elma ekibinin durumu kurtarmak için hızla toparlanması gerekiyor.

124
Yasak Elma dizisine seyirciden büyük tokat!  Reytingler darma duman - Sayfa 2

Beşinci sezonu ile yoluna devam eden FOX TV dizisi Yasak Elma için işlerin pek de iyi gitmediğini söylemek yanlış olmayacak.

224
Yasak Elma dizisine seyirciden büyük tokat!  Reytingler darma duman - Sayfa 3

Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz, Şevval Sam, Murat Aygen gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Yasak Elma dizisinde çeşitli müdahaleler ile önceki sezonlarda çok iyi reytingler aldığına şahit olduk. Ancak dizinin bu sezon en iyi ilk iki program arasında yer alması durumu artık sona erdi.

324
Yasak Elma dizisine seyirciden büyük tokat!  Reytingler darma duman - Sayfa 4

TRT 1 ekranlarında, Alparslan’ın başlaması ile birinciliği rakibine kaptıran Yasak Elma, şimdi de ikincilikten oldu. Yasak Elma 124. bölümü tüm kategorilerde bir sıra gerileyerek üçüncülük konumuna düştü.

424