Yasak Elma, resmen Aşk-ı Memnu'ya döndü! Çağatay ve Cansu'nun yatak sahnesi olay oldu

Fox’un sevilen dizisi Yasak Elma, televizyon tarihinin unutulmaz dizilerinden Aşk-ı Memnu’dan geri kalmıyor. Reyting savaşında geride kalmak istemeyen sevilen dizi gün geçtikçe izleyenlerin tepkisini çekiyor. Nilperi Şahinkaya’nın canlandırdığı Cansu karakteri ile Berk Oktay’ın hayat verdiği Çağatay arasında yaşananlar izleyicileri bir hayli kızdırdı. "Entrika olsun diye uğraşırken olaylar saçma sapan ilerliyor. Her şey sarpa sardı, kimin eli kimin cebinde belli değil" yorumları yapıldı

Yasak Elma, resmen Aşk-ı Memnu'ya döndü! Çağatay ve Cansu'nun yatak sahnesi olay oldu - Sayfa 1

Yasak Elma’nın 95.bölümünde Nilperi Şahinkaya'nın canlandırdığı Cansu'nun, Çağatay'ı tuzağına düşürdü. Yasak Elma final sahnesinde Cansu ve Çağatay geceyi birlikte geçirdi. Sabah uyandığında yatakta Cansu'yu gören Çağatay ise büyük şok yaşadı.

130
Yasak Elma, resmen Aşk-ı Memnu'ya döndü! Çağatay ve Cansu'nun yatak sahnesi olay oldu - Sayfa 2

Çağatay arasında yaşananlar da izleyicileri bir hayli kızdırdı.  “Entrika olsun diye uğraşırken olaylar saçma sapan ilerliyor. Her şey sarpa sardı, kimin eli kimin cebinde belli değil” diye yorum bırakan bir dizi hayranı, birçok kişinin de duygularına tercüman oldu.

230
Yasak Elma, resmen Aşk-ı Memnu'ya döndü! Çağatay ve Cansu'nun yatak sahnesi olay oldu - Sayfa 3

Yasak Elma dizisinde kadınların basitleştirildiğini belirten izleyiciler Yıldız’ın sürekli olarak mutsuz olmasından, yanlış erkekleri seçmesinden ve basit bir kadın gibi gösterilmesinden rahatsız olduklarını dile getirdi. 

330
Yasak Elma, resmen Aşk-ı Memnu'ya döndü! Çağatay ve Cansu'nun yatak sahnesi olay oldu - Sayfa 4

Nilperi Şahinkaya’nın canlandırdığı Cansu karakteri ile Berk Oktay’ın hayat verdiği Çağatay arasında yaşananlara ilişkin eleştirilerde bulunan bir kullanıcı  “Yıldız’ı da aldatan aldatana. Adamlar ne kadın düşkünü çıktılar. Yıldız’ı biraz güçlü bir kadın olarak görsek, işinde gücünde olsa bir müddet. Her seferinde rezil ediyorlar. Herkes kızın başına bela oluyor. Kimse çıkarsız sevmedi Yıldız’ı. Bi Kerim vardı, onu da şutladılar.” diye yazdı. 

430