Yasak Elma'da gözlerinize inanamayacağınız hata; Bu sahne kriz çıkarır

Pazartesi akşamlarının rekortmen dizisi Yasak Elma 131. Bölüm herkesi ekran başına kilitlerken heyecan ve entrikalar bir süre daha bitecek değil. Diziye damga vuran bir hata ise kimsenin dikkatinden kaçmadı.

Yasak Elma'da gözlerinize inanamayacağınız hata; Bu sahne kriz çıkarır - Sayfa 1

Yayınlandığı ilk günden itibaren ilgiyle takip edilen diziler arasında yer alan Yasak Elma yeni bölüm ile geceye damga vururken yaşananlar ise seyirciyi şaşırtmaya devam ediyor.

114
Yasak Elma'da gözlerinize inanamayacağınız hata; Bu sahne kriz çıkarır - Sayfa 2

Ender, Yıldız ve Doğan'a Çağatay'la nişanlandığını söyledi. Bunu duyan Yıldız ise hayatının şokunu yaşarken Yasak Elma dizisinin ilerleyen bölümlerinde dizinin hayranlarını daha büyük şoklar bekliyor olacak.

214
Yasak Elma'da gözlerinize inanamayacağınız hata; Bu sahne kriz çıkarır - Sayfa 3

Yönetmenliğini Elif Turgay ve Ece Erdek Koçoğlu'nun üstlendiği, senaryosunu ise Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma, 5. sezonuyla da reyting rekorları kırmaya devam ediyor.

314
Yasak Elma'da gözlerinize inanamayacağınız hata; Bu sahne kriz çıkarır - Sayfa 4

Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen'in başrollerini paylaştığı Medyapım imzalı Yasak Elma dizisi geçmiş bölümlere göre reytinglerde daha da artış göstermiş durumda.

414