Yasak Elma'nın Yıldız'ı bakın nasıl keşfedilmiş: Eda Ece'nin hayat hikayesi çok farklı çıktı!

FOX TV ekranlarının rekortmen dizisi Yasak Elma'nın Başrol oyuncusu Eda Ece, güzelliğiyle herkesi büyülüyor. Yasak Elma'da Yıldız karakterine hayat veren başarılı oyuncu, dizinin Pazartesi günü yayınlanan her yeni bölümünde gösterdiği üstün performansıyla sevenlerinden alkış toplamakta... Haliyle ünlü oyuncunun özel yaşamı ve kariyeri de en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Eda Ece'nin hayat hikayesini sizler için araştırdık. İşte detaylar...

Yasak Elma'nın Yıldız'ı bakın nasıl keşfedilmiş: Eda Ece'nin hayat hikayesi çok farklı çıktı! - Sayfa 1

Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay ve Melisa Doğu gibi önemli isimlerin rol aldığı Reyting rekorlarına imza atan Yasak Elma dizisinde her hafta başka bir entrika dönüyor. 

115
Yasak Elma'nın Yıldız'ı bakın nasıl keşfedilmiş: Eda Ece'nin hayat hikayesi çok farklı çıktı! - Sayfa 2

Yasak Elma'nın YıldızEda Ece, dizinin her yeni bölümünde sergilediği oyunculuk performansıyla izleyenleri güldürmeyi başarıyor.

215
Yasak Elma'nın Yıldız'ı bakın nasıl keşfedilmiş: Eda Ece'nin hayat hikayesi çok farklı çıktı! - Sayfa 3

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma'da renkli bir karakteri canlandıran güzel oyuncu Eda Ece'nin özel hayatı ve kariyeri de hayranları tarafından çok sık araştırılmakta. Güzel oyuncuyu daha yakından tanımak isteyenler detayları haberimizde bulabilir...

315
Yasak Elma'nın Yıldız'ı bakın nasıl keşfedilmiş: Eda Ece'nin hayat hikayesi çok farklı çıktı! - Sayfa 4

EDA ECE KİMDİR ?

 20 Haziran 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Eda Ece Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi. Başarılı oyuncu 3 kız çocuklu bir ailenin en küçüğüdür.

415