Yasmin Erbil'den babası hakkında olay sözler! "Babam gibi insanlardan uzak dururum"

Kendisinden daha küçük kadınlarla yaşadığı aşklar ve yaptığı açıklamalarla magazin gündeminden düşmeyen Mehmet Ali Erbil, kızının da eleştiri odağı oldu. Yaşadığı aşklardan rahatsız olduğunu itiraf eden Yasmin Erbil, "Bana babalık yapmadı." diyerek de Mehmet Ali Erbil'e sert çıktı.

Yasmin Erbil'den babası hakkında olay sözler! "Babam gibi insanlardan uzak dururum" - Sayfa 1

Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil babasının özel hayatına yönelik açıklamalarda bulundu.

Yasmin Erbil'den babası hakkında olay sözler! "Babam gibi insanlardan uzak dururum" - Sayfa 2

"BANA BABALIK YAPMADI"

"Bana babalık yaptığını düşünmüyorum, yaram var ve asla kapanmayacak." diyen Yasmin Erbil, babasının kendisinden küçük kadınlarla aşk yaşamasından rahatsız olduğunu itiraf etti.

Yasmin Erbil'den babası hakkında olay sözler! "Babam gibi insanlardan uzak dururum" - Sayfa 3

Oya Çınar'ın Oyalamacalar programına konuk olan Erbil'e "Mehmet Ali Erbil ile ilgili tonla fikir var... Özel hayatında büyümeyi reddeden şımarık çocuk hali gülüp geçtiğin bir şey mi yoksa imtihanı devam ediyor mu?" sorusunu sordu.

Yasmin Erbil'den babası hakkında olay sözler! "Babam gibi insanlardan uzak dururum" - Sayfa 4

"YARAM VAR VE HİÇBİR ZAMAN KAPANMAYACAK"

"Devam ediyor" diyen Erbil, "Çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum. Nasıl babamın annesinden yarası varsa benim de babamdan yaram var. Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak. (...) Çok fazla kadınların olması, etrafında genç kızlar olması halen beni yaralıyor aşabildiğimi söyleyemem." diyerek babası hakkında itirafta bulundu.