Yeni asgari ücret beklentilerin üzerinde; AK Parti'li isim ilk kez rakam verdi

2023 Asgari ücret zammı belli oldu mu? Yeni asgari ücret ne kadar olacak? soruları milyonlarca çalışan tarafından araştırılıyor. En son temmuz ayında ara zam alan asgari ücrette geri sayım başlarken vatandaşı heyecanlandıran bir açıklama geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, yeni asgari ücret için beklentilerin üzerinde olacak diyerek ilk kez rakam verdi. İşte detaylar...

Yeni asgari ücret beklentilerin üzerinde; AK Parti'li isim ilk kez rakam verdi - Sayfa 1

2023 asgari ücret zammı ne kadar olacak? sorusu gündemdeki yerini koruyor. Temmuz ayında ara zam alan asgari ücrete bir artış da ocak ayında yapılacak. Çalışanların enflasyon karşısında ezilmeyeceğinin sözünü veren Bakan Bilgin'in açıklamaları sonrası yeni asgari ücrete ilişkin tahminler gelirken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Asgari ücret için beklentilerin üzerinde bir artış olacağını açıklayarak rakam verdi. 

112
Yeni asgari ücret beklentilerin üzerinde; AK Parti'li isim ilk kez rakam verdi - Sayfa 2

Yeni asgari ücret araştırmaları ocak ayının yaklaşmasıyla birlikte hız kazandı. Alım gücünün iyice azaldığı şu günlerde milyonlarca çalışan asgari ücrete gelecek zammı merak ediyor. 

212
Yeni asgari ücret beklentilerin üzerinde; AK Parti'li isim ilk kez rakam verdi - Sayfa 3

Asgari ücret en son temmuz ayında yüzde 30 oranında ara zam alarak net 5 bin 500 TL olmuştu. 2023 yılında yeniden artış yapılacak asgari ücrete ilişkin AK Parti cephesinden flaş bir açıklama geldi. 

312
Yeni asgari ücret beklentilerin üzerinde; AK Parti'li isim ilk kez rakam verdi - Sayfa 4

Hükümet tarafından yapılan açıklamaları yakından takip eden çalışanlar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz'ün verdiği asgari ücret rakamı ile heyecanlandı!

412