Yeni Volkswagen Tayron fiyatı resmen belli oldu; Türkiye detayını herkes merak ediyordu

Satışı sonlandırılan Tiguan Allspace'in isim değiştirmiş hali olarak nitelendirebileceğimiz yeni Volkswagen Tayron, şarj edilebilir hibrit seçeneği de dahil olmak üzere resmen tanıtıldı. İşte merakla beklenen modelin fiyatı ve tüm detaylar…

Yeni Volkswagen Tayron fiyatı resmen belli oldu; Türkiye detayını herkes merak ediyordu - Sayfa 1

Alman otomotiv devi Volkswagen, ürün gamını yeni SUV modellerle genişletmeye devam ediyor. Volkswagen Tayron adı verilen yeni model aslında 7 koltuklu Tiguan Allspace'in isim değiştirmiş hali. Tayron, 2025'in ilk çeyreğinde Türkiye'de de satışa sunulacak.

115
Yeni Volkswagen Tayron fiyatı resmen belli oldu; Türkiye detayını herkes merak ediyordu - Sayfa 2

Ürün gamında Tiguan ve Touareg arasında konumlandırılacak olan yeni Volkswagen Tayron; 4770 mm gövde uzunluğuyla Tiguan'a göre 23 cm daha uzun bir model.

215
Yeni Volkswagen Tayron fiyatı resmen belli oldu; Türkiye detayını herkes merak ediyordu - Sayfa 3

Bu sayede aks mesafesi de 11 cm civarında uzatılarak 2791 mm'ye yükseltilmiş. Üç sıra koltuk düzenine sahip olduğunu düşünürsek bunun önemli bir hamle olduğunu söyleyebiliriz.

315
Yeni Volkswagen Tayron fiyatı resmen belli oldu; Türkiye detayını herkes merak ediyordu - Sayfa 4

Bagaj hacmi 7 koltuk düzeninde 345 litre, beş koltuk düzeninde ise 885 litre olarak karşımıza çıkan SUV'un ikinci ve üçüncü sıra koltukları katlandığında bu değer 2090 litreye kadar çıkıyor. Elbette bu değerlerin hibrit versiyonda biraz daha düşük olduğunu belirtmekte fayda var.

415