Yerli otomobil TOGG fiyatında Eylül ayı sürprizi; Listeyi görenler şaşkına dönecek

2024 yılının Eylül ayına girdiğimiz şu günlerde en dikkat çeken hamle yerli otomobil TOGG’dan geldi. İşte TOGG Eylül ayı güncel fiyat listesi…

Yerli otomobil TOGG fiyatında Eylül ayı sürprizi; Listeyi görenler şaşkına dönecek - Sayfa 1

Son dönemde elektrikli otomobillere olan talep, günden güne düşüyor. Bunun elbette ki pek çok farklı sebebi var. Bu sebeplerin başında ise hiç şüphesiz ki menzil sorunu geliyor. Bugün pek çok elektrikli otomobil, kullanıcılara ortalama olarak 400 - 500 km aralığında menzil vadediyor. Bu vaadin ne kadar gerçeğe dönüştüğü ise kuşkulu.

Yerli otomobil TOGG fiyatında Eylül ayı sürprizi; Listeyi görenler şaşkına dönecek - Sayfa 2

Zira pek çok gerçek kullanıcı, elektrikli arabalarının menzil mesafesinin söylenen kadar olmadığından şikayetçi. Elbette pek çok durum menzil mesafesini etkiliyor. Sürüş tarzı, yol eğimi, hava şartları gibi pek çok faktörün menzil mesafesini etkilemesi, kullanıcıların vadedilen menzil seviyesini yakalayamamasına yol açıyor olabilir.

Yerli otomobil TOGG fiyatında Eylül ayı sürprizi; Listeyi görenler şaşkına dönecek - Sayfa 3

Ayrıca şarj problemleri de ciddi bir sorun. Özellikle de uzun yolda şarj istasyonu sayısının yetersiz kalması, bulunsa bile sıra olması kullanıcıları canından bezdiriyor. Elbette bu ve benzeri problemler de tüketicileri yavaş yavaş elektrikli otomobillerden uzaklaştırıyor.

Yerli otomobil TOGG fiyatında Eylül ayı sürprizi; Listeyi görenler şaşkına dönecek - Sayfa 4

Elbette sözünü etmiş olduğumuz uzaklaşmadan TOGG da nasibini alıyor. Önceden çok daha hızlı satışlar yapan yerli ve milli otomobil üreticisi, artık teslimat sayısında görülen ciddi düşüşü önlemekte zorlanıyor.