Young Boys maçı sonrası kriz patladı! Okan Buruk 5 yıldızı birden takımdan kovdu

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Galatasaray deplasmanda Young Boys ile karşı karşıya geldi ve sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrıldı. Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılarda, teknik direktör Okan Buruk transferlerin hemen yapılmasını isterken; 5 isme ise kapı göründü. Deneyimli çalıştırıcının takviye istediği 2 mevki ortaya çıkarken, Fenerbahçe'nin de istediği yıldız listede yer aldı. İşte Cimbom'daki son gelişmeler ve son detaylar...

Young Boys maçı sonrası kriz patladı! Okan Buruk 5 yıldızı birden takımdan kovdu - Sayfa 1

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda Young Boys'a konuk oldu. Sarı-kırmızılılar mücadelede 2-0 geriye düşmesine karşın 2-2'yi yakalasa da, penaltıdan yediği golle maçtan 3-2 mağlubiyetle ayrıldı.
 

113
Young Boys maçı sonrası kriz patladı! Okan Buruk 5 yıldızı birden takımdan kovdu - Sayfa 2

Cimbom'un gollerini oyuna sonradan dahil olan Michy Batshuayi atarken, goller 66. ve 72. dakikalarda geldi. Ev sahibi ekibin golleri ise 3. ve 45+4. dakikalarda Joel Monteiro ile 86'da penaltıdan Filip Ugrinic kaydetti.
 

213
Young Boys maçı sonrası kriz patladı! Okan Buruk 5 yıldızı birden takımdan kovdu - Sayfa 3

İki takım arasındaki rövanş maçı 27 Ağustos Salı günü TSİ 22.00'de oynanacak ve Aslan, Devler Ligi biletini almaya çalışacak.
 

313
Young Boys maçı sonrası kriz patladı! Okan Buruk 5 yıldızı birden takımdan kovdu - Sayfa 4

Bu sonucun ardından teknik direktör Okan Buruk, çarpıcı açıklamalarda bulundu ve hakemi sert sözlerle eleştirdi.
 

413