Zaha, Tete, Ziyech derken Okan Buruk yıldız ismin üstünü çizdi: Takımdan ayrılacak

Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı kırmızılı ekipte yeni transferler beklenirken bir yandan da ayrılacak isimler merak ediliyor. Galatasaray'ın teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, dikkat çeken bir itirafta bulunurken, "Yollarımız ayrılacak" ifadesini kullandı. İşte detaylar...

Zaha, Tete, Ziyech derken Okan Buruk yıldız ismin üstünü çizdi: Takımdan ayrılacak - Sayfa 1

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, transfer çalışmalarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede çarpıcı kelimeler kullandı.
  Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, transfer çalışmalarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Sabırlı olmamız gerekiyor” mesajını verdi.
 

Zaha, Tete, Ziyech derken Okan Buruk yıldız ismin üstünü çizdi: Takımdan ayrılacak - Sayfa 2

Aslan’ın hocası, planladıkları transferlerin ikinci etap kampına yetişmesini beklediğini belirterek, “Bu süreç kolay bir süreç değil. Çok fazla taraf var, çok fazla talep olabiliyor.
 

Zaha, Tete, Ziyech derken Okan Buruk yıldız ismin üstünü çizdi: Takımdan ayrılacak - Sayfa 3

Yönetimimizle uyum içerisinde çalışıyoruz. Yöneticilerimiz en iyileri transfer etmeye çalışıyor. Bizim de bu süreçte sabırlı olmamız gerekiyor.
 

Zaha, Tete, Ziyech derken Okan Buruk yıldız ismin üstünü çizdi: Takımdan ayrılacak - Sayfa 4

Şampiyon bir kadromuz var. Bu kadroyu bir iki takviyeyle güçlendirip yine şampiyonluğun en güçlü adayı olmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.