Zamlar uçurdu: Opel Astra 1 milyona koşuyor! İşte yeni liste...

ÖTV'deki matrah düzenlemesi bekleyenler hayal kırıklığına uğradı. Bildiğiniz gibi sıfır otomobil fiyatlarını sizler için araştırmaya devam ediyoruz. Bugünkü konuğumuz otomotiv Opel. Açıklanan yeni listedeki zamlarla birlikte geçtiğimiz dönemde ciddi bir zam gören 2022 Opel Astra ailesi, adım adım 1 milyon sınırına ulaştı. İşte 2022 model Opel Astra Aralık ayı güncel fiyat listesi…

Zamlar uçurdu: Opel Astra 1 milyona koşuyor! İşte yeni liste... - Sayfa 1

Otomobil satın almak isteyen vatandaşların gözü kulağı, ÖTV matrahlarında yapılacak düzenlemedeydi. Kasım ayının son günlerinde gelen düzenleme yalnızca 600 bin altındaki otomobilleri etkilediği için indirimin süresi de 10 günü geçemedi.

120
Zamlar uçurdu: Opel Astra 1 milyona koşuyor! İşte yeni liste... - Sayfa 2

Sıfır otomobil pazarını rahatlatacak yeni kararlar gelir mi bilinmez ancak zamların ardı arkası kesilmiyor. Bu zamlardan 2022 model Opel Astra da nasibini almış durumda.

220
Zamlar uçurdu: Opel Astra 1 milyona koşuyor! İşte yeni liste... - Sayfa 3

C segmenti hatcback sınıfının yeni üyesi olan Opel Astra 2022 fiyatı inanılır gibi değil. 2022 Opel Astra modellerinin versiyon seçenekleri ve güncel fiyat listesi haberimizin detaylarında.

320
Zamlar uçurdu: Opel Astra 1 milyona koşuyor! İşte yeni liste... - Sayfa 4

Mokka, Crossland ve Granland modelleriyle gönüllerde taht kuran otomobil markası Opel, eylül ayında Türkiye satışlarına başladığı Astra için neredeyse 1 milyon istiyor.

420