Zaniolo'nun yeni takımı belli oldu; Anlaşma sağlandı

Zaniolo'nun yeni takımı belli oldu! Galatasaray Nicolo Zaniolo'nun transferi konusunda Premier Lig ekibi Aston Villa ile her konuda anlaşmaya vardı.

Zaniolo'nun yeni takımı belli oldu; Anlaşma sağlandı - Sayfa 1

Galatasaray'ın geçen sezon devre arasında 15 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Nicolo Zaniolo bir süredir Aston Villa'ya transferi için görüşmeleri sürdürüyor.  

Zaniolo'nun yeni takımı belli oldu; Anlaşma sağlandı - Sayfa 2

Suudi Arabistan, İtalya ve Rusya'dan da teklifler alan İtalyan futbolcunun yeni durağının Aston Villa olması beklenirken flaş bir gelişme yaşandı. Yakup Çınar'ın haberine göre; Aston Villa önümüzdeki saatlerde Zaniolo ile resmi sözleşme imzalayacak.

Zaniolo'nun yeni takımı belli oldu; Anlaşma sağlandı - Sayfa 3

Transferin yatacağı iddiaları çıksa da oyuncunun babası Igor Zaniolo Fanatik'e konuştu. Baba Igor transferin tamamlandığını ve Türkiye'ye dönme ihtimalinin olmadığını söyledi.

TRANSFER GERÇEKLEŞİRSE REKOR OLACAK

Sarı-kırmızılılar, Aston Villa'nın satın alma opsiyonlu teklifini, İtalyan futbolcunun belli bir maç sayısında forma giymesi durumunda zorunlu satın alma opsiyonuna dönmesine çevirdi.

Zaniolo'nun yeni takımı belli oldu; Anlaşma sağlandı - Sayfa 4

İki kulüp 5 milyon Euro'luk bir kiralama bedelinin yanı sıra yaklaşık 5 milyon Euro'ya yaklaşan bonuslar ve 25 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu üzerinde el sıkıştı.

Bu transferin gerçekleşmesi durumunda Galatasaray'ın kasasına girecek net bonservis bedeli 30 milyon Euro olacak.