Zuhal Topal reyting uğruna bakın ne yaptı!

FOX ekranlarının en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada koronavirüs tedbirlerini hiçe sayarak sosyal medyanın gündemi oldu.

Zuhal Topal reyting uğruna bakın ne yaptı! - Sayfa 1

Haftaiçi her gün oyuncu Zuhal Topal'ın sunumu ile FOX ekranlarında yayınlanan yemek yarışması Zuhal Topal'la Softada programında yaşananlar bu kadar da olmaz dedirtti. Koronavirüs tedbirlerinin hiçe sayıldığı yarışma, sosyal medyanın da konusu oldu, tepki yorumları yağdı. 
 

114
Zuhal Topal reyting uğruna bakın ne yaptı! - Sayfa 2

Tüm dünyanın başına illet olan koronavirüs salgının ülkemizde de görülmesinin ardından birçok yarışma programı ve dizi 'insan hayatı her şeyden önemlidir' diyerek yayınlarına ara vermek zorunda kaldı. 
 

214
Zuhal Topal reyting uğruna bakın ne yaptı! - Sayfa 3

FOX ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümlerinde yaşananlar ise akıllara durgun veren cinstendi. Programın sunucusu her ne kadar tüm tedbirleri aldık dese de ekrana yansıyan görüntüler izleyenleri şok etti. 
 

314
Zuhal Topal reyting uğruna bakın ne yaptı! - Sayfa 4

Yarışmada format gereği her gün bir yarışmacının evine misafirliğe gidiliyordu. Fakat koronavirüs salgınının ardından Zuhal Topal, hafta başında formatı biraz değiştirdiklerini ve tüm yarışmacılar için ortak bir ev hazırladıklarını söyledi. 
 

414